Zavřít reklamu

iPhone 6 fotoaparatBendgate, bendgate, bendgate… I my to víme, už toho bylo dost. Přece jenom to je vymyšlená aféra, která, jak se Apple nechal slyšet, postihla jen 9 uživatelů. To zní parádně, ohýbání tedy není žádný problém. Takže to celé byl jeden velký nesmysl, jen na tom někdo z YouTube chtěl vydělat, že? Ne tak docela. Server oneofthenine.com je opačného názoru. Podle této stránky je situace poněkud jiná. Apple se podle ní jen snažil všechno zamést pod koberec. Oneofthenine má k dokonce dispozici ty nejlepší důkazy, které možná i vás přesvědčí.

„Zákazníci po celém světě si stěžovali na to, že se jim iPhone 6 nebo 6 Plus ohýbají během běžného používání. Reakce Apple byla následující: „S běžným používáním iPhone 6 je jakékoli ohýbání přístroje naprosto ojedinělé, zatím nás ohledně tohoto problému kontaktovalo pouze devět zákazníků, kterým se tímto způsobem poškodil iPhone 6 Plus.

Opravdu jen 9? Dobře, pojďme zjistit, jestli těch 9 lidí dokážeme najít… nebo možná víc než 9.

Pokud jste jedním z devíti, který má ohnutý telefon, tak neváhejte a nahrajte na naší stránku fotografii vašeho zařízení.”

Tato slova vás přivítají na stránce oneofthenine.com. Poté už tam najdete jediné –  a to fotografie. Celkem už 139 lidí nahrálo na tuto stránku fotografie svých ohnutých iPhonů. Nutno podotknout, že tato stránka není žádným způsobem monetizována, nejsou na ní žádné reklamy, za příspěvky se neplatí (snad jedině by mohla být sponzorována nějakým konkurentem, to ale majitel stránky odmítá) … Vypadá to tedy, že někdo chtěl pouze odhalit pravdu a nevěřit tomu, co oznámil Apple. Navíc se podle výpovědí uživatelů zdá, že Apple ohledně tohoto problému odmítá všechny podané reklamace. Co si o bendgate myslíte vy? Přesvědčila vás stránka oneofthenine.com?

bendgate
bendgate

Dnes nejčtenější

.