Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2014-10-18 v 13.30.02Populární aplikace 1Password, která se těší mimořádně velké popularitě u uživatelů jablečných zařízení a slouží pro jednoduchou a efektivní správu hesel napříč systémemy OS X a iOS 8, je nyní v nové verzi s označením 5.0, která přináší především nový design po vzoru OS X Yosemite. Vývojáři tak navázali na aktualizaci 1Password pro iOS 8 z minulého týdne, která přinesla zejména podporu klávesnic třetích stran. Navíc v současné době je 1Password pro Mac v App Store se slevou 30% tedy za 30,99 €.

Vývojáři z AgileBits Inc. také do 1Password přidali synchronizaci s iOS 8 přes iCloud a tím se nyní stává aplikace užitečnější, než kdykoliv předtím. Hesla tedy nyní máte k dispozici na Macu, iPhonu a iPadu. Jedinou podmínkou je mít iOS 8 a Yosemite. Nová verze také přichází s novou ikonou, která skvěle zapadá do nového vzhledu OS X Yosemite. Nově mimojiné podporuje Dark mode, který si nyní v novém systému můžete aktivovat v Předvolby systému –> Obecné. Aplikace se tak přizpůsobí k vámi zvolenému stylu, který máte právě aktivovaný.

screen800x500

Synchronizace přes Wi-Fi dostala tzv. Hyperdrive, tudíž by synchronizace měla nyní probíhat rychleji, něž předtím a je dostupná s 1Password 5 pro iOS a začne automaticky, jakmile budou obě zařízení na stejné síti. Nová verze obsahuje ještě pár dalších vylepšení, které byly uskutečněny na základě zpětně vazby, která se vývojářům dostala od uživatelů aplikace.

screen800x500-2

1Password je jedna z mála aplikací, která se za svojí cenu opravdu vyplatí. Usnadňuje práci s hesly napříč systémy OS X a iOS a pokud do ní zainvestujete, budete si muset pamatovat už jen jedno jediné heslo, které je nezbytné pro vstup do aplikace, aby se vám zobrazily všechna vaše hesla, která používáte kdekoliv.

Dnes nejčtenější

.