Zavřít reklamu

John LegereŠéf amerického T-Mobile je chlapík, který nechodí pro ostré slovo příliš daleko, což opět potvrdil během rozhovoru na konferenci GeekWire Summit 2014. Při rozhovoru totiž došlo i na dotaz k aktuální kauze okolo iPhone 6 Plus ai Phone 6, které je údajně možné velice snadno ohnout. CEO T-Mobile John Legere odpověděl nejprve zcela jednoduše: „Když zkoušíte ohnout zbrusu nový telefon, za který jste zaplatili peníze, jste zkur***ý idiot“. Tím však jeho vyjádření k celé kauze ani zdaleka neskončilo.

John si nejprve sedl na telefon a zeptal se: „Proč ho ku*va dáváte do kalhot a sedíte na něm?“ Pak si vzal na paškál video, které jako první na světě vyvolalo doslova mediální poprask a miliony citací po celém světě, video, ve kterém zakladatel YouTube kanálu Unboxingtheraphy ukazuje, jakým způsobem lze „snadno“ ohnout iPhone 6 Plus. „Pokud byste mohli vidět jeho tvář, pravděpodobně by byla fialová. Z jeho prstů vycházely žíly a telefon se přesto ohl jen trošku. Děláte si ze mně ku*va legraci?“ dodal CEO T-Mobile USA John Legere v komentáři na video.

John však nešetřil ani těch 9 lidí, kteří podle Applu oficiálně podali stížnost na to, že se jejich iPhone 6 nebo iPhone 6 Plus ohnul. „Víš co, těch 9 lidí, kteří seděli v telefonem ve své kapse, v první řadě potřebují trochu volnější džíny, které jim neohnou telefon. Jaký idiot se pokusí ohnout iPhone 6? Dejte mi pokoj. Vezměte si notebook, hoďte jej proti zdi a pak se ku*va divte tomu, že se rozpadl,“ dodal John. Celý rozhovor naleznete na níže uvedeném videu, legrace jménem Bendgate začíná přesně v 20 minutě a 10 vteřině videa, ve kterém John Legere mimo jiné uvádí, že poptávka po nových iPhonech je neuvěřitelná.

John Legere

Dnes nejčtenější

.