Zavřít reklamu

beats_iconZdá sa, že Applu to s Beats nevyšlo zrovna presne podľa plánu a spoločnosť plánuje ukončiť predplatnú službu Beats Music, za ktorú zaplatila naozaj veľkú čiastku. Aspoň tomu nasvedčuje nová správa serveru TechCrunch, ktorý sa odvolal na viacero prominentných ľudí zo spoločností Apple a Beats. Tie mu mali potvrdiť, že Apple skutočne plánuje ukončiť predplatnú službu, ktorá mala fungovať po boku iTunes Store a len nedávno bola pridaná do Apple TV.

Tomu, že Apple plánuje ukončiť Beats Music, má nasvedčovať viacero faktorov. Hneď prvý je ten, že sa ikona Beats Music vôbec neobjavila ako predinštalovaná aplikácia v iPhone 6 ani iPhone 6 Plus, aj keď sa tu nachádza množstvo iných aplikácií od Apple. Najväčším signálom pre to, že služba dostala červenú, je to, že množstvo pracovníkov z tímu Beats Music bolo preradených do ďalších tímov, mimo iného aj do tímu iTunes. Ukončenie služby je však veľmi paradoxné, keďže Apple odkúpil najprv odkúpil službu aj so slúchadlami za celkovo 3 miliardy dolárov a následne túto službu propagoval ako vstup na Android a pridal ju aj do zoznamu aplikácií vyrobených spoločnosťou Apple. Na druhú stranu, môžeme tu očakávať podobný krok, s akým sme sa stretli v prípade iPhoto, teda by došlo k integrovaniu služby do iTunes a zároveň k presunutiu všetkých účtov do iTunes.

AKTUALIZOVANÉ: Hovorca spoločnosti Apple pre Re/code vyvrátil tvrdenie, že by plánoval ukončiť službu Beats Music. Neodhalil však žiadne detaily týkajúce sa toho, či v budúcnosti dôjde k nejakým zmenám v službe alebo k väčšiemu prepojeniu s iTunes.

Beats welcome to family
*Zdroj: TechCrunch

Dnes nejčtenější

.