Zavřít reklamu

iPhone 6 photoJednou z největších novinek iPhone 6 Plus je optická stabilizace fotoaparátu, nezahálí však ani iPhone 6 ve své klasické verzi, jehož fotoaparát se taktéž dočkal značného vylepšení. Abychom se mohli podívat na to co dokáže iPhone 6 a iPhone 6 Plus v oblasti fotografování, vyrazili chlapci ze serveru The Verge v čele s fotografem Austinem Mannem na Island, kde otestovali iPhone 6 a iPhone 6 Plus. Austin je profesionální fotograf, který s The Verge spolupracuje již nějaký ten pátek a jeho fotografie a názory skutečně stojí za to.

Jednou z novinek u iPhone 6 a iPhone 6 Plus je speciální systéme ostření pixelů, díky čemuž je ostření mnohem rychlejší, což je vidět na videu níže. iPhone 6 dokáže neustále zaostřovat a to jak při fotografování tak i při natáčení. Hlavní výhodu této novinky vidí Austin právě při natáčení videa, kdy dokáže kamera neustále ostřit na stejný bod i když se daný bod pohybuje a to i při nízké hladině osvětlení. Díky novince iOS 8, tedy díky možnosti nastavení expozice máte nyní mnohem větší kontrolu nad tím, jak budou výsledné fotografie vypadat bez postprodukce.

Austin nakonec poté co z Islandu dovezl sérii fotografií, které vyráží dech uvedl: „iPhone 6 a iPhone 6 Plus přináší řadu inovací, které dělají z focení ještě větší zábavu a dělají fotoaparát ještě lepším. To co miluji nejvíc je fakt, že tyto inovace skutečně přispívají k tomu, aby uživatel zachytil lepší fotografii, nezaměřují se na to, aby se Apple chlubil lepší technickou specifikací. Tým Applu jasně chápe svoji uživatelskou základnu a neustále se snaží přinést řešení, které zjednoduší používání jeho produktů, důkazem je iPhone 6 a iPhone 6 Plus.“

iphone-6-travel-photo-review-mann-header.0

iPhone_6_8-22-44_AM_44_01813.0

iphone-6-travel-camera-review-macro.0

PastedGraphic-1.0

PastedGraphic-3.0

iPhone 6 plus camera review: Iceland from Austin Mann on Vimeo.

Dnes nejčtenější

.