Zavřít reklamu

Apple-Keyboard-Command-KeySwiftkey je už dlouho jednou z nejpoužívanějších klávesnic třetích stran na Androidu. Poté, co Apple na WWDC 2014 oznámil povolení pro vývojáře vyvíjet a použít jejich klávesnice v nejnovějším iOS, bylo jasné, že i zde bude chtít Swiftkey uspět. Dnes se tato firma rozhodla alespoň trochu ukázat, co jejich aplikace nabídne.

Klávesnice je vyjímečná především ve skvělé funkci Swiftkey Flow, která táhnutím po displeji zadá požadovaný text (tato funkce zatím nebude fungovat na iPadech). Aplikace též nabízí další funkce jako autokorekci, předpoveď dalšího slova či schopnost učit se ze slov a textů uživatele. V těchto funkcích se klávesnice podobá nové základní klávesnici v iOS od Applu, která předpovídá 3 slova a ukazuje je přímo nad klávesnicí, a též se umí zlepšovat v předpovědi.

Co je důležité je to, že Swiftkey je jedna z mála aplikací, která porozumí více než jednomu jazyku, bez nutnosti měnit klávesnice, což je velmi praktické. Aplikace též obsahuje funkci Swiftkey Cloud, která sama od sebe synchronizuje informace a data do všech používanách zařízení. Nutností je přihlásit se pomocí účtu od Facebooku či Googlu. Uživatel se též může přihlásit do aplikace účtem na Twitteru, Facebooku, Evernote nebo Gmailu, a dovolit aplikaci naučit se archivované texty a tím zlepšit autokorekci a předpověď slov. Swiftkey pro iOS bude k dostání v nejbližších týdnech po vydání iOS 8.

swiftkey-screenshot-1
swiftkey-screenshot-2

Dnes nejčtenější

.