Zavřít reklamu

Aplikace-LsARádi bychom našim čtenářům dopřáli nejen co nejvíc obsahu, ale také celkové zkvalitnění našeho serveru a tak hledáme do našeho týmu Letem světem Applem posily. Hledáme lidi, kteří si chtějí psaním přivydělat ale berou jej jako brigádu, zábavu a možnost nabrat zkušenosti, případně reference, nikoli jako hlavní zdroj svých příjmů. Pokud máte zájem zkvalitnit obsah našeho serveru a zaměřujete se například na konkrétní činnost, která souvisí nejen s Applem ale celkově s technologiemi a chcete se o své zkušenosti podělit s ostatními, pak jste právě vy ten, koho hledáme.

Pokud se spíše než například o programování nebo tvorbu grafiky zajímáte o novinky, které souvisí s Applem, případně se Samsungem, pak se určitě také ozvěte. V obou případech prosím pošlete ukázku jednoho článku v libovolném rozsahu na libovolné téma, představu toho kolik článků týdně jste schopni psát a taktéž představu o svém ohodnocení na níže uvedený mail.

V momentě kdy vás více než lidská řeč naplňují scripty, kódy a zkrátka vše co souvisí s programováním, vyznáte se v platformě WordPress a máte zájem se aktivně podílet na rozvoji našich serverů a opět berete svoji práci spíše jako příjemnou brigádu než jako hlavní zdroj příjmů, pak budeme rádi, když se nám ozvěte. V tom případě prosím pošlete stručný popis toho co umíte v řeči, které rozumí i lidé mimo váš IRC kanál a zkuste přiložit také pár svých projektů.

  • Nabídky prosím posílejte na roman.zavrel@letemsvetemapplem.eu
10384471_10152103166196610_444570468302002694_n

Dnes nejčtenější

.