Zavřít reklamu

Lenny KravitzTohtoročný iTunes Festival v Londýne je už za rohom a preto by sa patrilo vedieť zoznam umelcov, s ktorými môžeme behom 30 dní hudby počítať. Teraz spoločnosť Apple oznámila mená 19 nových umelcov, ktorí budú figurovať na tohtoročnom festivale, čím sa zvýšil počet známych mien na 40. Celkovo ale behom festivalu budeme počuť vyše 60 hudobníkov, pričom mená tých zvyšných by sme sa mohli dopočuť už čoskoro, keďže iTunes Festival 2014 v Londýne začína už za 5 dní. Hneď v prvý deň si na svoje prídu fanúšikovia elektronickej hudby, keďže v úplne prvý deň bude mať koncert kanaďan deadmau5.

Celkovo dnes bolo pridaných 19 hudobníkov, medzi ktorých patrí deadmau5, Mary J. Blige, Tony Bennett, Ed Sheeran, Nick Gardner, Rae Morris, Ben Howard, Nicola Benedetti, Miloš, James Bay, Placebo, Foy Vance, Wolf Alice, Alison Balsom, Lisa Hannigan, Little Dragon, Jessie J, Nick Mulvey a Hozier.

Okrem nich sa na tohtoročnom festivale objaví pochopiteľne aj množstvo ďalších známych interpretov, medzi nimi aj napríklad David Guetta, Lenny Kravitz alebo Maroon 5. Presne tak ako v prípade predošlých festivalov, aj tentoraz bude festival bezplatne dostupný na širokom produktov spoločnosti Apple, pričom na PC a na Macu bude možné festival sledovať cez aplikáciu iTunes.

iTunes Festival 2014

Dnes nejčtenější

.