Zavřít reklamu

Call of Duty HeroesZatím co nové Call of Duty připomíná více než klasickou válku Star Wars, na displeje iPadů a iPhonů zamíří již dnes v Beta testu pro uživatele z Austrálie a Nového Zélandu mobilní Call of Duty: Heroes. Jedná se o strategickou free-to-play hru, která bude dostupná v prvním kole exkluzivně pouze pro zařízení s iOS. Nejnovější Call of Duty umožní velet armádě elitních vojáků, využívat arzenál zbraní, který známe z Call of duty a budovat základnu, která ochrání vaše hrdiny.

Právě s hrdiny, které z Call of Duty známe, se ve hře setkáme, nechybí totiž Captain Price, Soap, Harper a další. Hratelnost pak spočívá v tom, že si postavíte vlastní základnu, vycvičíte elitní vojáky a následně je vezmete do boje. Problém je v tom, že zatím co některé věci získáte zdarma, jiné si musíte dokoupit nebo na ně čekat. Hlavní zajímavostí je pak velký počet různých jednotek, vybavení jako jsou drony a další věci, které vám usnadní následný boj, ke kterému se máte možnost připravit a vycvičit své jednotky.

COD+Heroes+Base

Nové Call fo Duty: Heroes je prozatím dostupné pouze v Austrálii a Novém Zélandu, což berou autoři hry jako veřejný betatest, během kterého budou reagovat na připomínky hráčů a před celosvětovým vydáním hry je zohlední tak, aby finální verze měla vše, co hráči chtějí. Hra je kompatibilní s iPhone 4s a novějšími iPhony, iPadem 2. generace a novějšími, iPadem mini Retina a iPodem touch 5. generace.

COD+Heroes+Capt+Price
COD+Heroes+Killstreak

Dnes nejčtenější

.