Zavřít reklamu

applelogoApple pokračuje v reklamnej kampani Your Verse a opäť prezentuje, ako rôzni ľudia na svete využívajú svoje iPady pri svojej práci. Nielen, že vydala dve reklamy, ale tiež k nim vytvorila mini-stránky, presne tak ako to učinila aj pri ďalších príbehoch, ktoré Apple odprezentoval v kampani Your Verse. Prvá reklama prezentuje čínsku electropop skupinu Yaoband, ktorú založili umelci Luke Wang, Peter Feng a ďalší. Dvojica využíva iPad k nahrávaniu rôznych zvukov zo sveta, ktoré následne sampluje vo svojich skladbách.

K tvorbe pochopiteľne využívajú rôzne iOS aplikácie určené na tvorbu hudby a tak využívajú napríklad aplikácie ako TouchOSC, Logic Remote, iMPC, iMaschine, Music Studio a ďalšie, ktoré sú k dispozícii v iTunes App Store. Luke Wang zo skupiny tiež tvrdí, že iPad im pomáha robiť každý koncert jedinečným a to z dôvodu, že zvuky, ktoré nahrajú a celkovo, svoju tvorbu na tablete môžu prezentovať vždy iným spôsobom. Wang to popisuje tak, že Yaoband je založená práve na vízii neustále sa vyvíjajúceho zvuku.

yaoband_hero

Druhý príbeh patrí spoluzakladateľovi cyklistických akcií Detroit’s Slow Roll, ktorých sa pravidelne zúčastnia tisícky ľudí. Jason Hall využíva svoj iPad k organizovaniu a plánovaniu cyklistických trás, k vytváraniu plagátov, ku komunikácii s ostatnými organizátormi, ku kontrole počasia a k mnohým ďalším. Hall k tomu využíva niekoľko veľmi známych aplikácií ako je Mail, Kalendár, Facebook Pages Manager, Prezi, Penultimate či Phoster. Hall zároveň na mini-stránke odhaľuje kúsok toho, ako sa jeho akcia rozrastala.

organizing_hero

Dnes nejčtenější

.