Zavřít reklamu

Kim KardashianNapadá mě spousta míst, kde bych chtěl mít Kim Kardashian, většina z nich je v mém bytě. Existuje však jedno místo, ve kterém bych ji určitě mít nechtěl, přesto ji tam však mají miliony lidí. Tím místem je samozřejmě iPhone, kde se však Kim daří víc než kdekoli jinde. Za necelé dva měsíce se usídlila v milionech přístrojů a to pomocí oficiální hry, které propůjčila svoji tvář. Hra Kim Kardashian: Hollywood, za kterou stojí známé herní studio Glu Games, které má jinak na kontě takové pecky jako je Contract Killer, Ftontline Commando nebo Blood and Glory.

Úspěch Kardashianky, která ve svém životě dokázala dvě zásadní věci, tedy správně se narodit a najít si správného manžela, však není na mobilních zařízeních dán tím, že by byla hra nějak výjimečná, ale právě jménem se kterým je spojena. Cíl hry je skutečně velmi jednoduchý, stoupat na sociálním žebříčku Hollywoodu k čemuž dospějete tím, že budete mít co nejlepší oblečení, chodit na co nejlepší party a stýkat se se správnými lidmi. Vtip je však v tom, že ačkoli je hra zdarma, vše co potřebujete k progresu ve hře je nutné tvrdě zaplatit.

Zatím co běžné hry běžní hráči za model free-to-play a in-app nákupy odsuzují, skupina lidí kteří hrají hru Kim Kardashian je však ochotna platit za balíčky díky kterým získáváte nově oblečení, energii a tak podobně ceny okoli 8,99€ až 17,99€, což zajistilo hernímu studiu za pouhý měsíc zdvojnásobení hodnoty akcií! Zajímavé je že za tu dobu Glu nevydalo jedinou další hru a neudělalo ani nic významného, pouze spojilo své jméno s Kim Kardashian. Bloomberg pak přišel s tím, že hra jen do konce letošního roku vydělá 200 000 000$, což jsou podle tvrzení agentury ještě velmi střízlivé odhady vzhledem k tomu, kolik hráči utrácí za in-app nákupy.

Kim Kardashian iPhone

Dnes nejčtenější

.