Zavřít reklamu

in-pocasiTisková zpráva: Portál In-počasí dnes představil zcela novou verzi české aplikace In-počasí na iPhone a iPad. Aplikace nabízí kompletní meteorologický servis, který je zasazen v moderním a přehledném designu. Ten se přizpůsobuje nejen aktuálnímu počasí, ale i denní době. Zatímco během dne je aplikace laděna do světlých modrobílých odstínů, v noci nasadí tmavomodrý kabátek připomínající noční oblohu.

Na 48 hodin dopředu v aplikaci naleznete podrobné předpovědi po třech hodinách, které nabídnou ucelený pohled na očekávané počasí v nejbližší době (zahrnují předpověď stavu počasí, teploty, úhrnu srážek a větru). Nechybí samozřejmě ani předpověď na další dny, ale již jen v souhrnném stavu pro celý den. V aplikaci naleznete také předpověď počasí zobrazenou přímo na snímcích z numerického modelu. Díky nim si můžete snadno prohlédnout předpověď srážek, teplot a oblačnosti, a to až na následujících 6 dní. Nabízí se tak pohled nejen na počasí ve zvoleném městě, ale v celé naší republice a střední Evropě.

Kromě předpovědí počasí se v aplikaci zobrazují také snímky z tisíce webových kamer v České republice. Do určitého města nebo horských destinací se tak můžete podívat živě přímo na snímku z kamery. Pro vybraná místa je možné si prohlížet klimatické údaje z meteorologických stanic (vývoj teplot v posledních letech či rekordy). Aplikace umožňuje zobrazení aktuální teploty také přímo na ikonce aplikace.

Na rozdíl od mnohých podobných aplikací se In-počasí může pochlubit kompletním meteorologickým servisem. Ostatně za aplikací stojí významný český meteorologický portál. In-počasí je užitečnou aplikací, kterou oceníte jak při každodenních aktivitách, tak i při plánování vašich výletů a má ambice stát se vybavením většiny českých iPhonů a iPadů.

  • Oficiální stránky aplikace
 
iphone5-7
iphone5-8
počasí

 

Dnes nejčtenější

.