Zavřít reklamu

Philips ochranaV dnešní recenzi se podíváme na produkt, který je pro náš magazín poměrně netradiční, ovšem pro naše produkty je poměrně stěžejním a v případě nouze, vám dokáže zachránit pěkných pár tisíc euro. Přepěťových ochran je na trhu nespočet od těch zcela základních v hodnotě desítek korun až po ty, které zároveň integrují také UPS a další funkce. Dlouhou dobu jsem však používal přepěťovou ochranu od společnosti Philips se čtyřmi zásuvkami a tak když jsme nyní vybavovali redakci, padla volba opět na Philips, který bezproblémově slouží již několik let. Nově jsme tedy sáhli po řešení s osmi zásuvkami, které můžete zakoupit jak v bíle, tak i v černé variantě.

Přepěťová ochrana od Philipsu nabízí v obou svých variantách, tedy jak ve čtyř, tak i v osmi zásuvkové verzi protiskluzové polštářky, díky kterým pohodlně a přesně drží na podlaze a nikam se nepohybuje. Dále pak nabízí také možnost připevnění na stěnu ve vertikální poloze a ze spodní části také najdete organizátor kabelů, díky čemuž je možné vést veškeré kabely stejným směrem, což oceníte v případě, kdy nesnášíte pod svým stolem spleť kabeláže. Na boční straně pak najdete možnost vypnutí celé prodlužovačky a tím odpojíte napájení všech zásuvek. Zajímavý je především design, který působí robustním a kvalitním dojmem s tím, že uprostřed zásuvky pak vidíme svítit loho Power Protecting, které nás informuje o tom, že zásuvka ochraňuje naše zařízení.

Přepěťová ochrana funguje tak, že zařízení Power Blocker automaticky vypne napájení celé zásuvky a tím pádem také všech připojených zařízení a nedovolí tak výboji energie proniknout do připojených produktů, díky čemuž nedojde k jejich poškození. Ochrana funguje tak spolehlivě, že Philips garantuje proplacení škod do výšky 100 000€ v případě, že by se elektronika připojená k tomuto systému přesto poškodila. Pokud tedy hledáte designové řešení, které ochrání vaše zařízení a dokáže nabídnout jistý komfort při používání.

Philips

Ochrana

  • 900 joulů
  • Blokovač napájení
  • € 100 000 záruka na zařízení

Vestavěné funkce

  • 8 zásuvek
  • 2m síťová šňůra
  • Vestavěná správa kabelů
  • Integrované automatické zásuvky s dětskou ochranou
  • Bezproblémové indikátory ochrany

Samozřejmě si uvědomujeme, že se pod tímto článkem může objevit diskuse, ve které se bude řešit, zda dokáže přepěťová ochrana ochránit například před přímým úderem blesku do elektrického vedení a tak podobně. Zcela upřímně nás podobné otázky nezajímají vzhledem k tomu, že hlavním důvodem ke koupi tohoto řešení byl design, možnost zapojit až osm produktů a pocit ochrany například před nějakým výbojem a tak podobně. Zároveň v tomto případě společnost Philips zaručuje, že pokud nastane na připojených produktech škoda v případě nějakého nečekaného výboje a podobných věcech před kterými má ochrana chránit, pak Philips zaplatí vaši škodu až do výšky 100 000€.

Prepetova ochrana philips
Philips prepetova ochrana

Dnes nejčtenější

.