Zavřít reklamu

iPhone 6iPhone 6 by mal byť už za dva mesiace oficiálne predstavený a tak nie je divu, že sa okolo neho stále šíri čoraz viac „overených“ informácií. Apple v tomto jasne dominuje. Informácie o jeho kľúčových produktoch sa objavujú často aj niekoľko mesiacov pred oficiálnym predstavením. Dnes japonský server Nikkei zverejnil zaujímavú správu týkajúcu sa iPhone 6 a jeho dizajnu.

Podľa prestížneho japonského serveru sa súčasné makety iPhone 6 mierne líšia oproti finálnemu dizajnu. Zmeny sa týkajú hlavne antén a tým pádom aj mnohokrát kritizovaných pásikov na zadnej strane zariadenia. Server uvádza, že niektoré kľúčové prvky dizajnu sú na maketách vynechané alebo chybné. Ak by sa jednalo o pravdivé informácie, tak Nikkei uvádza, že na finálnom zariadení by tieto pruhy vôbec nemali byť, keďže pásiky majú znázorňovať polohu sklíčok, vďaka čomu bude zadná strana telefónu vyzerať podobne ako iPhone 5 a iPhone 5s. Absencia pásikov by potešila veľké množstvo potenciálnych majiteľov, pre ktorých je dizajn tŕňom v oku.

Hovorí sa tiež o tom, že Apple logo na zadnej strane bude z iného materiálu ako na súčasnom iPhone 5S. Môžeme očakávať, že logo bude vyrezané do zadného krytu a môže byť vyrobené buď z plastu alebo zo skla. Ak by sa táto informácia potvrdila, tak práve logo Apple by mohlo slúžiť namiesto pásikov pre antény. Poslednou, veľmi zaujímavou informáciou je, že iPhone 6 by mal mať zakrivené sklíčko pre displej. Aj keď nie je známe, či bude zakrivený aj displej, Apple chce zahnúť predné sklíčko tak, aby hladko prechádzalo do hliníkového zadného krytu.

iphone6-iphone5-compare

*Zdroj: Nikkei

Dnes nejčtenější

.