Zavřít reklamu

obrazekclanekTento rok to vyzerá, že sa nestretneme s ničím iným, než s maketami nových produktov. Práve makety sa stali niečím, čo vďaka 3D tlačiarňam získalo veľkú popularitu a vďaka čomu môžeme už teraz vidieť, ako by mohli vyzerať nové produkty, ktoré spoločnosť Apple pripravuje. Okrem nespočetného množstva makiet iPhone 6 sa však začínajú objavovať prvé makety iPadu Air 2. generácie, ktorý by mala spoločnosť Apple predstaviť koncom tohto roku spolu s novým iPadom mini a ďalšími zariadeniami.

Pretože si makety udržujú realistické rozmery, je veľmi jednoduché porovnať si ich so súčasnými modelmi a hľadať medzi nimi rozdiely v dizajne. Rozdiely vo váhe pochopiteľne nie, keďže sa jedná len o makety, ktoré neobsahujú žiadne súčiastky a tak nie je pravdepodobné, že by mali rovnakú váhu ako finálny produkt. Maketa nového iPadu Air sa dostala do rúk redakcii TLDToday, ktorá ju porovnala so súčasnou generáciou a okrem tlačidla Touch ID tu môžeme vidieť len menšie rozdiely v zapustení tlačidiel do tela produktu.

Väčším rozdielom sú snáď len reproduktory, u ktorých sa zdá, že sa Apple rozhodne zredukovať počet dier o polovicu a pre zmenu tie stávajúce zväčší. Pozoruhodné na uniknutej makete je, že na nej nevidíme tlačidlo pre vypnutie tichého režimu, čo môže znamenať, že Apple s ním plánuje spraviť zmeny, respektíve ho plánuje odstrániť. Uniknutá maketa tiež naznačuje, že nový iPad Air 2. generácie bude o niečo tenší, než jeho predchodca. Či je to však pravda, uvidíme až ku koncu roku, kedy Apple predstaví skutočný produkt.

iPad Air 2 Speakers
iPad Air 2 comparison
iPad Air 2
iPad Air 2 Volume Buttons
iPad Air 2 Touch ID
*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.