Zavřít reklamu

Špekulácie o budúcich produktoch spoločnosti Apple sa zhodujú v jednej veci, v uhlopriečke displeja. Množstvo analytikov, médií a zdrojov z tovární vraví o tom, že Apple tento rok skutočne ponúkne dve verzie telefónu iPhone, pričom jedna ponúkne 4.7-palcový displej a druhá pre zmenu 5.5-palcový displej. Práve verzia s 5.5″ displejom je ale tá, s ktorou má Apple problémy. The Commercial Times zverejnil tvrdenie, že Apple má problémy s výrobou špeciálnych batérií, keďže jeho 5.5-palcový iPhone má byť ultra-tenkým zariadením.

Apple totiž chce vyvinúť ultra-tenké batérie, ktorých jednotlivé bunky majú hrúbku len 2 milimetre. Drvivá väčšina súčasných batérií však obsahuje bunky s hrúbkou 3 milimetre. Tento jeden milimeter predstavuje pre výrobcov batérií celkom vážny problém a je možné, že práve kvôli batérii bude telefón oznámený až začiatkom roku 2015, keď už Apple vyrieši tieto problémy. Apple však môže začať predávať telefón o niečo skôr. Zdroje tvrdia, že Apple zaháji predaj telefónu v momente, kedy už dodávatelia nebudú mať problémy s výrobou komponentov. Prípadné problémy však neznamenajú, že Apple nepredstaví telefóny počas jedného eventu. Je zvykom, že Apple predstaví svoj produkt na jednom evente.

Príkladom toho môže byť napríklad ohlásenie iMacu v roku 2012, iPadu mini s Retina displejom v roku 2013 a predstavenie nového Mac Pro. Správa tiež tvrdí o tom, že Apple označuje tento telefón ako iPhone Air, no nie je jasné, či sa jedná o oficiálny alebo pracovný názov. Ak by sa však jednalo o finálny názov, potom by Apple naviazal na iPad Air a MacBook Air.

iphone_6
*Zdroj: GforGames

Dnes nejčtenější

.