Zavřít reklamu

Produkty značky Apple si získali veľkú obľubu hlavne u amerických študentov, pri ktorých sú tieto zariadenia veľmi obľúbené a bežné. V súčasnosti sa ale tento trend dostáva aj do európskych štátov a Macbook, iPhone alebo iPad, si môžeme všimnúť aj u žiakov slovenských a českých vysokých škôl čoraz častejšie. Svoju popularitu si získali vďaka jedinečnému dizajnu, skvelou výdržou na batériu a výborným operačným systémom, čo sú presne tie vlastnosti, ktoré náročnejší stredoškolák a vysokoškolák potrebuje. Ich využiteľnosť nespočíva len v jednoduchom a rýchlom písaní poznámok, hraní hier či surfovaní po internete, ale aj v dokonalom organizovaní času, ktorý má takmer každý študent dosť nabitý.

Jednou z najznámejších aplikácií na rozvrhnutie časového harmonogramu žiakov je práve iStudiez Pro, od vývojárskeho týmu iStudiez Team. Medzi jeho hlavné prednosti patrí kompatibilita nie len s iPhonom a iPadom, ale vďaka iCloudu a dostupnosti tejto aplikácie v Mac App Store, aj na OS X zariadeniach. Svojou jednoduchou navigáciou prekvapí študenta alebo učiteľa, ktorý tým pádom nezabudne na kurz, prednášku, laboratórne cvičenie, písomku či domácu úlohu.

Photo 18

Aplikáciu je možné používať rýchlo a jednoducho bez rôznych organizačných údajov, no v prípade, že potrebujete presné informácie je tu možnosť pridania mnohých detailov ohľadom štúdia. Konkrétne si je možné pridať trvanie semestra, predmety spolu s presnými údajmi o ich vyučujúcich vrátane telefónneho čísla, kabinetu a emailovej adresy.  Každému predmetu je možné priradiť aj odlišný farebný prúžok, čím sa zjednoduchší celkový prehľad prednášok a kurzov.

Photo 18

Osobitná sekcia je vytvorená pre domáce úlohy, ktoré sú zoradené podľa ich dátumu vyhotovenia, priority, dĺžky a náročnosti. Do aplikácie je možné ukladať aj váš prospech v podobe percent, bodov alebo klasickej stupnice a jednoducho ho porovnávať v jednotlivých semestroch.

Photo 18

Upozornenie prebieha prostredníctvom zvukového signálu, ktorý si užívateľ nastaví  na zvolený čas. K dispozícii sú aj push notifikácie dostupné v lište s upozorneniami, alebo samostatná záložka v aplikácii s názvom „Dnes“ , ktorá vám v priebehu celého dňa ukazuje čo vás ešte čaká, prípadne čo už máte hotové.

Photo 18

Ako je spomenuté vyššie obrovskou výhodou tohto organizátora je iCloud synchronizácia, z čoho vyplýva že všetky údaje, ktoré si uložíte budú rovnaké na každom Apple zariadení, vrátane Macu. Ak ale nepreferujete službu  iCloud, je možné dáta zálohovať aj prostredníctvom emailovej adresy.

mzl

Resumé
Aplikácia iStudiez Pro vám ponúkne presne to, čo od nej očakávate. Grafická stránka a užívateľské prostredie je dômyselné, krásne a jednoduché. Čo ma milo prekvapilo je podpora Retina rozlíšenia na iPade tretej generácie a česká aj slovenská lokalizácia. Taktiež netreba zabudnúť na dostupnosť verzie pre OS X v Mac App Store. Osobne môžem iStudiez Pro jednoznačne odporučiť a celkovo ju hodnotím piatimi hviezdičkami.

Dnes nejčtenější

.